Добре дошли на страницата на „Строително Скеле” ЕООД.

Дружеството предлага за продажба строителни скелета и системи на различни производители, както и продажба на строителната техника и оборудване за стрителство. Предлаганите от нас продукти отговарят на всички български и европейски стандарти. Голяма част от предлаганите в нашата страница артикули се намират на склад извън Страната. Моля информирайте се за складовата ни наличност на желаните от Вас продукти, както и за сроковете им на доставка.

bgv logo „Строително Скеле” ЕООД е член на Българска Скеле Асоциация (БСА)

 

 

По-голяма част от предлаганите от нас Продукти са свързани с германските производители ALTRAD Baumann GmbH и ALTRAD plettac-assco GmbH, които са специализирани в производството на строителната техника и оборудване. Те са част от “ALTRAD GROUP”, която е световен лидер в предоставянето на промишлени услуги. В  “ALTRAD GROUP” работят около 42 000 служители в повече от 50 страни по света и с действащи 120 дъщерни дружества.

Следете нашите актуални промоции за нови и употребявани Продукти.

За нас

Дружеството предлага за продажба строителни скелета и системи на различни производители, както и продажба на строителната техника и оборудване за стрителство. Предлаганите от нас продукти отговарят на всички български и европейски стандарти.

Контакти

Тел: +359 (0)888 533966

Email: